Allra sista dagen

i denna månaden för detta året. Hmm 1:a Mars i morgon redan. Vart har all denna tid tagit vägen? Fattar det inte.. Men det ska man kanske inte göra heller. Jaja bara det lider mot vår och sommar nu så är jag mer än super nöjd!

Hmm kom på att det är inte många som läser denna blogg, inte många som har lösenordet eftersom jag har den skyddad. Varför vet jag inte egentligen, eller jo det gör jag ju. Men tanken bakom skyddet blev aldrig skrivet. Visst, känns skönt att inte alla kan läsa men samtidigt vill man ju att folk kanske ska se vad som sker.

Tanken med att jag startade denna bloggen var att kunna skriva av mig om en massa som sker, men nu så här efter ett par inlägg så vill jag något helt annat. Eftersom jag och min sambo kämpar något så oerhört med att bli gravida så vill jag att människor ska hiotta till min blogg och se att de är inte ensamma. Det har hjälpt mig otroligt mycket. Både efter förlusten av vårt första barn och nu kampen till att bli gravida igen. Får se hur jag gör. Vet att man ska kunna skydda vissa inlägg men inte alla, kanske ska lära mig det. Jaja.

Annars sker här inte så mycket idag. Inte hört ngt från mäklaren heller. Vill ju ha något svar. Positivt eller negativt. Det kvittar, bara man vet.

Nej nu är det dags att knoppa.. Natti Natti alla.

26 Februari 2011

Idag kom tant röd på besök här. Första gången som jag verkligen längtat efter mens. Haha låter kanske konstigt men det har jag gjort. Det konstaterades när vi var på sjukhuset att jag hade ngt som hette PCO. Det kan förklaras med att jag släpper inte bra eller tillräckligt med ägg för att kunna bli gravid. Något som vi desperat försöker med här hemma. Så nu på mens dag 5 (Onsdag 2/3)  ska jag börja på ett par tabletter som heter Pergotime som ska stimulera ägglossning och då ge en större möjlighet till graviditet. Så nu är det bara att hålla tummen för att detta hjälper oss!

Snart vår med. 1 Mars är ju på tisdag. Är inte det en månad som ger en kick start på våren? Hoppas hoppas. Längtar till lite värme här hemma nu. Vill inte ha mer kyla och snö. Idag har vi varit på 4 års kalas. Ätit kakor och tårta. Blev bara varma mackor här när vi kom hem. sambon och jag tänkte vi skulle dra och handla lite i morgon, han ska ju köra på eftermiddag/kväll igen. Så han kan behöva ha lite käk med sig stackaren.

Jaja jag har inte mer att tillägga här för er så jag stoppar nu!!

Puss

22/2-2011

Massa tvåor det blev nu helt plötsligt här. Men snart denna månaden med över. Ledsen att jag inte uppdaterat innan, men har väl inte haft chans,tid.. Alltid något som kommit mellan.


Men det har ju hänt lite här sen sist. Var ju på CSK den 9:e.. Konstaterade att jag har ngt som kallas PCO. Vad han förklarade så var det en störning i hypofysen som inte gjorde att jag producear tillräckligt bra ägg för att kunna bli gravid. En genetisk åkomma. Men nu ska jag äta några tabletter som heter Pergotime som ska stimulera äggproduceringen. Får se om det funkar. Bara till att hoppas ju.  Men rätt skönt och få veta vad som är "fel".


Vi har även haft en visning på huset. Mäklarna hade ringt sambon i Fredags när jag jobbade och undrat om de fick visa huset i Söndags. Så nu sitter man och väntar otåligt på att de ska ringa och säga hur det gick. Hoppet det finns där men samtidigt tror jag inte att de tar det. Men det återtstår ju att se som sagt.


Idag ska jag jobba. Hunden ska vara nere hos lilla syster. Jobbar ju natt nu idag. Sen jobbar jag dagtid Torsdag och Fredag. Sen ledig ända tills på Onsdag nästa vecka. Gott..


Jaja inte mycket mer att förtälja för er..

Puss på er..

Lördag..

eftermiddag och jag har precis varit ute och gått med hunden en runda. Blev nästan 3,5 km idag. Gott. Får hoppas det lönar sig med. Det gör det ju alltid, motion är ju bra men jag vill att det ska visa sig på annat med, helst.


M drog precis i väg till Eko för att hämta pellets. Så vi får lite värme här hemma. Hi hi det har vi nu med men det kanske tar slut. Snart är det dags för mig att dra till jobbet i gen. 2 natten utav 3. Melodifestivaeln ikväll med. Får se om man kan titta på den. Sen när jag går av på måndag morgon så är jag ledig 1 hel VECKA give or take 1 timme. Så gott det ska bli. Sambon är ju med hemma denna veckan så det blir Xtra gottit... Hi hi. På Tisdag ska vi tilll k-stad och vaccinera djuren, dags för det detta året nu. Tar båda samtidigt. Smidigast. Sen på Onsdag ska vi till CSK för spolning. Inte lika skoj, men därför tog jag semester, vet ju inte hur det känns sen nämligen. Återstår och se med andra ord.


Men nästa Lördag är det fest. Syskon fest i Hjortakroken, sambon ska också med. Ska bli himla skoj. Inte ofta man ses allihopa tycker jag. Får se om vi beställer mat eller vi ska gör ngt i hop. Får kolla med mina syskon. Jaja.. Blir bra det.


Nej nu ska jag slänga mig på soffan några minuter så ska jag upp och dra i gång min dator och flytta alla saker jag har på den till den andra hårddisken så kanske jag kan sätta in nytt operativsystem på den. Får se hur långt jag kommer idag.


Puss på er alla.

Februari månad

nu då. Tre dagar in i Februari är vi nu. Har inte haft en dator under veckan nu så jag har inte kunnat uppdatera ett dugg. Men min älskade sambo tog hem datorn han har med sig i lastbilen nu i kväll så då passade jag på. Min dator får jag i morgon. En underbar jobbarkompis har haft den och kollat det som störar sig med ljud och mus.



Annars i veckan har det inte hänt så hemskt mycket. Sambon har varit hema lite mer än vad han brukar vara den veckan han jobbar. Men det tackar vi så mycket för.



Sitter nu och kollar på "sveriges värsta bilförare". Fattar inte hur folk kan vara så dålia egentligen. Hur i H****** fick de sina körkort???



Snöblandat regn och en massa blåst ute nu. Tog tag i huset riktigt ordentlkigt nu. Tycker inte om snö. Tack och lov ska det vara plusgrader i morgon så skiten försvinner. Nice de!



Jaja inget mer att berätta här inte.



Ha det fint.

RSS 2.0