Påsken

är över. Sambon och jag varit lite lediga i hop. Ja jo, jag jobbade idag under dagen och han hade kört när jag slutade. Så vi sågs innan jag körde till jobbet med inte sedan. Känns tråkigt som sjutton, men vad gör man.  Hoppas han kommer hem någon natt nu iveckan. Jag jobbar ju i helgen när han fyller år och är ledig. Usch sicket liv vi lever, känns ibland som om man går runt varandra. Förhoppningsvis kan det ändras en vacker dag!

Ahh vilket underbart väder vi har haft nu de senaste dagarna då, värme och sol. Såå gott, tycker man blir mycket piggare och mycket gladare. Hjärtat sa att det skulle vara molnigt i morgon. Det gillas inte direkt. Men vad göra åt det, bara hoppas att värmen kommer tillbaka snabbt.

Nu sitter man och hoppas att inte mensen ska dyka upp på Söndag(1/5) med. Men med vår vanliga otur så lär den göra det. Ställer in mig på att den kommer så kanske jag inte blir så himla besviken igen. Hatar verkligen att vi aldrig lyckas bli gravida. Visst vi har ju lyckats en gång, men ibland känns det som ett rent lyckokast som inte fick vara kvar hos oss.  För nu när vi verkligen kämpar så sker inget. Förra månaden var jag skengravid till tusen, hade ont i "mens" magen i över en vecka. Tyckte tuttarna växte. Men tanten dök upp. Nu känner jag inget, kanske lite ont i höfterna men inget mer. Usch, hatar denna väntan, den EVIGA väntan.

Nej nu ska jag snart dra mig till sängs. Skriver mer en annan dag!

Kram på er!

Friday

at last!!! Sambon kommer hem idag och är ledig i en vecka nu!! Så gott.

Blåser som F** ute idag! Började redan igår. Tar tag i huset rejält. Låter som attans med..

Har inte mycket att tillägga här egentligen. Har ju inte skett så mycket sen igår. Jobbade ju inatt. Jaja.. Får se om jag kommer på något mer och skriva under dagen här, just nu har jag ide torka!

Puss på er.

20.00

en Onsdag och gär sitter jag. Sambon körde för en stund sen. Vart hemma en snabbis så jag kom hem och fick middag idag. Han stod och stekte plättar när jag kom från jobbet. Mycket najs och väldigt uppskattat från min sida.

En lite uppdatering var det egentligen som jag skulle skriva här idag ju! Skrev ju i ett inlägg för ett tag sedan att jag gick på hormoner (pergotime) i fem dagar. Vi lyckades inte bli på tjocken då så att nu är jag inne på Andra kuren. Sista tabletterna tar jag i morgon. Kanske bättre lycka denna gången, vi har ju bättre förutsättningar för det med. Jaja..

Jobb i morgon natt, sen ledig igen över helgen. Kalas på Lördag, svärfar fyller år på Söndag sen. Annars har vi inte mycket inplanerat denna helgen. Lilla syster ringde innan och frågade om vi kunde ha hennes lilla doggy en stund på lördag. de ska tydligen ha öppet hus på skolan.  Får Leah leka en stund.

Nej nu ska jag ta lite kaffe och häva mig i soffan.

Puss på er

Alldeles för längesen

jag skrev här nu.. Särskilt mycket har inte hänt dock.  Var i stugan i helgen som var. Sambon o hans kompisar körde OFFROAD med bilen en bit från stugan så vi passade på att stanna över helgen. Mysigt var det. Kompisarna sov i husvagn utanför då vi inte har plats till alla inne i stugan. Vi grillade på Lördags kvällen och drack lite gott. Hur mysigt som helst.

Jag och sambon ska dit om två veckor igen, lämna hunden o katten på pensionat o "kollo" sen rymmer vi. Ska bli riktigt najs få vara bara vi. Inga djur som ska ut och så vidare. Utan bara ta dagen som den kommer.

Idag regnar det här. Gårdagen var så fin men det är väl bara för att jag hade ihjäl den STORA spindlen som det regna idag. Jaja man kan inte få allt känner jag.  Ska köra ner till Mjällby lite senare idag. Lämna stug nycklarna till pappa eftersom de ska upp till helgen. Rena rama skytteltrafiken dit ju! Haha. Men men.. Nu lägger jag ner detta för idag.

Puss på er.


RSS 2.0