Onsdag="lill lördag"

sägs det ju iaf. Här har det varit en form av "lill lördag" kan man säga. Jag och grannen har umgåtts. Hon har varit gräsänka nu i två nätter nämligen. Så idag har vi käkat Pizza och snackat massa skit tillsammans med kaffe pauser. Vi satt ute till närmare 22 idag. Hur gott som helst, känns som om sommaren är på intågande. Då man kan sitta ute och ha det gott. Mys på hög nivå. I morgon kommer kärleken hem. Hans semester börjar nu då ja, jag har 3 arbetspass kvar sen är det min tur med. Känns bra, känns bra. Träna med hunden ska jag göra i morgon med. Ska träffa svärmor på brukshundsklubben klockan 18 i morgon för att gå igenom lite RALLY LYDNAD. Ska bli riktigt roligt. Hmm låter somom det börjar regna ute nu bara för det, ska nog ut och kolla upp det. Usch, jag som precis sa att det blir sommar nu!! Jaja inget mer att tillägga här inte.. Puss på er!!

Torsdag!!!!

I morgon är det äntligen Fredag och sambon kommer hem. Önskar dock han hade kommit hem i går. Saknar ju honom. 1 vecka kvar snart bara tills vår semester, ska bli så underbart skönt ska ni veta.. Me like alot!!! Vad vi ska göra på semstern vet vi inte riktigt ännu. Vi snackade ju om att börja rensa ut lite hemma men samtidigt vill man ju hitta på massa skoj också. 16juli åker vi till vallarna utanför Falkenberg och kollar på deras teater. Pang på pensionatet heter den i år. Förra året såg vi En mor till salu, den går förresten på tv 4 i morgon kväll. Vaddå jag ska sitta klistrad framför dum burken. Annars sker här inte så mycket. Går i de vanliga rullorna. Så jag fortsätter en annan dag. Puss på er

Ahh jag blir så..

arg, besviken, ledsen, hatisk. Ja alla sorters känslor kommer samtidigt. Varför? Kan någon bara svara på frågan VARFÖR? Det är såå frustrerande att det aldrig blir vår tur. Varför blir vi aldrig gravida? Alla andra blir ju.

Nu orkar jag inte mer. Lägger ner med allt vad graviditet och barn heter. Lär aldrig hända för oss inom den närmsta tiden ändå, så varför hetsa? I Surrender!!!!!!

13 Juni 2011

Sweden Rock Festivalen är över för detta året. Grymt skoj har det varit. Jobbade på Rock restaurangen detta året också. Verkligen hur roligt som helst. Fredags direkt efter mitt ordinarie jobb drog jag till rocken och jobbade till 03.  Så totalt jobbade jag nästan 21 timmar i fradags. Fick stå i baren i Fredags med från 21.30 ca tills det stängde. Vad mycket folk man fick träffa, verkligen jätte roligt. Stod i baren i Lördags med. Flöt på väldigt bra båda dagrna.
Så igår var man rätt sliten faktiskt. Trött som en gnu. Sambon drog i morse med. 2 arbetsveckor kvar sen semester. Ahh vad jag längtar, ska bli såå skönt med en längre ledighet nu. Jag har typ 6 pass kvar att jobba. Nice.

Idag blir en lugn dag, ska ner till en arbetskompis och hämta hem kameran och skicka iväg bilderna vi tagit. Sen behövs det tvättas lite här med. Har ju gått lite kläder i helgen nu när man varit iväg. Ska på student i Malmö i morgon med, ska höra av mig till mina svärföräldrar under dagen här med och kolla när vi ska köra.

Jaja kanske skriver en gång till senare ikväll.

Puss på er.

Nationaldagen 6/6-2011

Så löd rubriken som jag låg och försökte skriva innan idag. Låg ute på en filt i trädgården och myste. Men NÄ, de gick inte tyvärr. Fattar inte varför det inte gick och skriva från mobilen idag, kunde ju skriva rubri men inget mer.

Jaja, sol har det varit ett par dagar nu. WONDERFUL tycker jag allt. Så varmt och gott, kunna vara ute hur mýcket man vill, nästan hur länge man vill. Menar kände i går kväll att man kunder fortfarande vara ute i shorts 22.30 på kvällen. Då är det SOMMAR!

Snart sweden rock festivalen med. Ahh ska bli så skoj. Skulle egentligen inte jobbat detta året men kunde inte hålla fingrarna borta där i från. Det är ju hur skoj som helst.

Usch, har inte mer att berätta för er. Jo nu har man typ 2 veckor kvar tills man har semester. Måndag v. 26 börjar jag, så det är då lite mer än 2 veckor. Men det är inte länge kvar iaf. Nice, behöver verkligen semester nu känner ja.

Ja ja.. Puss på er.


RSS 2.0