Why!!!

Börjat jobba idag efter sjukskrivningen!! Hade lite lätt ont i magen när jag körde.. Men än så länge går det bra! Har bara jobbat 2 timmar än!!
Måste hitta något annat att göra! Finns inga jobb direkt men har funderingar på att kolla utbildning!! Får se vad jag finner..

I morgon ska jag på gruppmöte med Tupperware!! Ska ge mig in och börja sälja det! Ska prova iaf. Är det inte min grej så är det inte men jag vill prova..

Annars då? Inte mycket här inte!

Puss på er.



Hmm

Lördag idag då!! Kallt ute men solen skiner! Sista dagarna hemma som sjukskriven nu!! På onsdag ska jag börja jobba.. Fasar för det. Här hemma kan man pula med något, ringa eller dra till någon när känslorna och tankarna kommer. Men det kan man inte på jobbet. Där har man tid att fundera på sakerna. Man kan inte göra något för att skingra tankarna eller något. Jaha jag måste försöka i alla fall. Sen får jag se. Det kanske går jätte bra, vem vet..


På måndag är det två veckor tills vi ska på återbesök. Vill så gärna ha svar, men tänk om det är något negativt. Menar om min kropp aldrig kommer att klara en hel graviditet?? Låg och funderade på det nu i natt. Vad gör jag då? Usch.. Mycket tankar..

Puss på er!!!!


Fredag 19/10-2012

Fredag och solen skiner ute!! Maken är ute och snickrar och målar.. Carporten blir nog klar snart! Svärfar kommer upp i morgon och hjälper honom och snickra lite! Jag går här inne och pular mest men får inte riktigt något gjort känner jag!! Huvudvärken börjar komma smygandes. Vaknade i morse fri från huvudvärk, det har jag inte gjort på ett gäng dagar!


Usch ja.. Vet inte mer vad jag ska skriva! Inget mer som förändrats här inte!!!


Puss på er..


Tisdag 16/10-2012

Usch ja.. Fortfarande sjukskriven. Maken är också hemma denna veckan. Känns gott och ha honom hemma. Men hur ska jag klara nästa vecka när jag är ensam?

Fick tid till återbesök idag! 12/11 ska vi dit. Blev lite chockad när lappen med tiden låg i brevlådan. Trodde inte det skulle gå så fort att få den. Men nu får vi äntligen lite svar!! Kanske vi vågar försöka igen!!!

Puss på er!!!


2012-10-05

Är nästa otroligt jobbiga dag. Då fick vi reda på att det inte blir en liten i Mars!! Varför vi? VARFÖR???
 
Andra gången på 3 år. Orkar man ta sig igenom detta?

RSS 2.0