Hjärtat

har varit hemma en sväng då. Trodde ju att han skulle vara hemma för natten men ack vad vi bedrog oss. Hoppas bara att han kommer hem någon mer gång i veckan. Hade varit najs. Har egentligen inte mer att tillägga idag, vet inte varför jag skrev detta inlägget. Hade tråkigt kanske =) Men men nu ska jag nog slänga mig på soffan och titta lite på TV innan det är dags för bingen. Ha en underbar kväll.. Puss på er.

En solig Tisdag

och man är ledig. Gottans de. Kan just nu förtillfället, just denna stund inte bli bättre än så här. Jo hjärtat mitt kunde varit hemma. Men han kommer ju lite senare så det är man ju glad för. Dagen har inte mycket att erbjuda känner jag. Jobb i morgon som gäller. Har ringt CSK idag och se när fert.doktorerna har teletid där nu efter semestern men hon kunde inte svara mig än. Skulle återkomma i slutet av vecka 35. Känns som en evighet dit. Men det är bara nästa vecka ju. Inväntar tant röd denna helgen, början av nästa vecka och då ska man börja på 6:e och sista pergo kuren. Kanske blir fler men dessa jag har haft på recept nu är det sista av. Sen får vi se vart nästa steg blir. Därav att jag behöver få tag på dem. Vet att min vikt spelar roll. Sedan vi varit där inne så har jag gått från 98 kg till 91,8. och det är egentligen bara under sommaren. Jag började med GI strax innan semestern och har fortsatt med det. Så förhoppningsvis kommer man att gå ner lite mer. jaja.. Har inte mer idag. Puss på er.

En måndag i augusti

som snart är över, månaden alltså. Dagen har bara kommit halvvägs. Känner redan nu att detta blir en ren skit vecka, så där deppig som den kan vara ni vet. Eller ja riktigt depp. Man ser alla som blir gravida, föder barn, går med barnvagn etc bara man kikar över axlen. Jag blir sååå avundsjuk då. Vill ju inget hellre än att jag o min älskade kan vara där också. Och precis innan mens tid så deppar man, eller jag iaf. Men jag försöker rycka up mig, jag kan inte förändra det som varit eller det som komma ska. Bara att acceptera och försöka gå vidare. Även det är tufft. Jag är ledig idag och i morgon. Gott.. Mitt hjärta kommer hem ikväll igen, blev bara en snabb runda borta denna dagen. Ovanligt men tackar inte nej att få ha honom hemma direkt.Veckan som kommer erbjuder lite jobb, helgen vet jag inte vad som sker. Sambon ska på utställning av veteran bilar på Lördagen. Vad jag ska hitta på vet ja inte ännu. Återstår och se. Jaja nu ska jag in i duschen, ska ner till Mjällby en snabbis. Ha en fin dag! Puss på er..

Augusti!!!

Det är alleredan Augusti månad. Vart sjutton tar tiden vägen? Den bara springer i väg. Semestern kom och gick utan att något på barn fronten skedde. Tror dock inte att det kommer att ske något än på ett tag, tror nämligen jag behöver höja dosen på hormonerna, gå ner i vikt och sluta röka. Samtidigt behöver sambon antingen byta jobb eller få dem att ändra kör scheman, för detta som vi har nu fungerar verkligen inte för oss. Men tiden utvisar hur saker och ting fortlöper. Men man vill ju att det ska ske NU i just denna stund. Jaja. Hade ÄL nu i Söndags till i går. Började få "ägga" värk redan på jobbet under söndagen. Testen visade positivt med. Så nu är det en lång väntan för att se om det hjälpte. Tror som sagt inte det, men hoppet är ju det sista som lämnar en säger de. Usch nä, dags och knoppa nu. Natti natti. Puss på er alla.

RSS 2.0