26/5-2011

Ahh varför går det aldrig som man vill egentligen? Varför är det aldrig vår tur? Blir bara så frustrerad så jag vill skrika. Nu kan jag känna att jag hatar mig själv som tog svininfluensa sprutan 2009. Vart hade vi varit om jag inte gjort det? Visst risken hade varit att jag kanske blev sjuk i svininfluensan och vad hade hänt då? Så egentligen grämer jag mig inte, men man funderar ju i de banorna i bland! Men men inget jag kan göra så här i efterhand!!

Annars är jag ledig fram tills måndag nu. Känns gott, behöver verkligen min semester ju känner jag allt. Ska bli så skönt. Kalas som gäller på Lördag, sen Söndag är det MORSDAG och då ska vi ner och fira våra älskade mammor!

Inget annat nytt som hänt här så jag lägger ner för idag!!

Bye bye..

Blåser

som sjutton ute. Man kan tro att hösten redan är här utan att sommaren dök upp! Men hoppas det vänder snart. Vill ju ha sol och värme på semestern ju. Idag är man måttligt trött. Fattar inte varför jag oftast är så trött, varit så länge nu tycker jag. Kan kanske bero på hormonerna man käkar.

14 pass kavr att jobba tills semestern. Ska bli gott och få vara lite ledig tillsammans med sambon. Hela 4 veckor. Har bestämt att vi ska försöka rensa ut så mycket som möjligt här, man vet ju aldrig när någon vill ha huset. kanske kommer någon som vill flytta in ganska fort så då kan det vara skönt och ha det mesta rensat ju!

Annars sker här inte så hemskt mycket. Jo nu ljög jag ju. Min mamma har sagt upp sig från sitt jobb. Ahh så gott och få höra att hon vågade ta det steget. Det är inget ställe för henne att stå på med tanke på hennes psoriasis (kan ej stava). Lilla syster kom in på utbildningen till ekonomi assistent som hon sökt. Så livet rullar verkligen på för dem. Önska att det gjorde det här med. För mig och sambon då. Önskar av hela mitt hjärta att vi skulle få lyckas någongång. När är det vår tur? När är det vi ska få en chans? När ska vi få vår chans att bli den familj vi skulle varit? NÄR????

Bye..

19 Maj.

Och grått och trist ute. Värmen var ju här innan, varför försvann den? Jag vill ha värme!!! Vill ha sommar nu!
Har räknat ut att jag har 17 arbetspass kvar tills semester. Efter helgen blir det 14 pass kvar!! Jag längtar tills semestern, märks kanske. Men just nu är man trött i kropp och själ. Kan ju bero på en massa annat dock. Som allt som har med att försöka bli gravida att göra. Det är en utmattande process. Eftersom det inte funkar som vi vill. Men en dag så, då är vi gravida och kommer att lyckas med att gå hela vägen, och jag LÄNGTAR tills den dagen är här.

Hade släpp i helgen, lovar jag hade "ägga" värken från helvetet med. Men jag tror inte det tog sig denna månad heller. Vet inte vad vi gör för fel, fel och fel. Det kan man kanske inte göra. Men något är det ju. Visst jag har PCO men jag äter ju hormoner? Så det borde funka tycker man ju. På tal om hormoner. Jag gråter för inget, finns nog inte ett program jag kan se utan att böla. Blr även arg för inget med.  Så det är ju hormonerna som spökar i kroppen. Blivit en riktig HORMONBITCH!!!!!

Annars så har jag inget mer just nu! Återkommer..

Puss på er..

RSS 2.0