28/11-2010 1:a Advent..

Söndag och 1:a advent idag då.. Är en super mysig tid på året detta tycker jag allt.. Massa ljus i alla fönster när man kör förbi.. Men vet att det leder till en tid då man umgås med sin familj och bara är.. Julen är underbar så, umgås och äta gott.. Usch, tittar ut genom mitt fönster och ser att det börjat snöa igen.. Gillar inte alls detta.. Kommer alldeles säkert att komma en himla massa snö i år igen.. Förra året låg det massor, hur länge som helst.. Men, men bara att bita i hop.. Fick upp alla stjärnor, ljusstakar och gardiner igår.. Hann precis bli klar innan det var dags att dra till jobbet.. Skönt de, men nu är det bara resten av städningen kvar.. Börjat lite smått idag.. Får fortsätta i veckan som kommer.. Ska nämligen ner och störa min syster innan jag ska till jobbet idag.. Känns som om det var ett tag sen man såg henne så.. Jaja får väl fortsätta..

26/11-2010 SNÖ!!!

Snart dags att dra till jobbet.. Jobbar hela helgen.. Börjar 14.30 idag o jobbar till 8.45 i morgon bitti.. Sovande natt så det är ju inga bekymmer.. Sen börjar jag 16.45 på lördag och går av söndag 9.30 och börjar igen 16.45 och går av måndag 9.30.. Så på Lördag tänkte jag att jag skulle få upp lite julgardiner och ljusstakarna och stjärnorna i fönsterna.. Så det kan bli lite juligt här hemma.. Sambon drar till Tyskland på Söndag med sin pappa och sin bror.. Så jag ser inte honom från Lördag tills han kommer hem nästa vecka.. Tråkigt men sant.. Som rubriken lyder så har här fallit en del snö.. Jag tycker inte alls om detta, men det är ju inget man kan råda över tyvärr.. Mer lär det väl komma också gissar jag allt.. I vecka skulle det vara super kallt ute med.. Hy säger jag bara.. På måndag ska jag till banken och prata sparande och pension.. Ha ha.. Man behöver väl börja tänka på det med.. Sen på Tisdag ska jag till kuratorn igen.. Gillar verkligen att gå till henne.. Har nog hjälpt mer än vad jag trott.. Får se om jag kan få mer tider till henne eller hon tycker att jag kan sluta gå till henne... Vilket jag egentligen inte vill.. För det finns nog mycket mer man kan behöva prata om.. Det är det bästa jag har gjort den senaste tiden, att gå till henne menar jag.. För att förklara lite mer.. Vi förlorade vårt första barn i 20 graviditets veckan förra året.. Halva graviditeten hade gått så det var inget man förväntade sig precis.. De obducerade vårt barn och fann inga som helst fel så det de kunde konstatera var plötslig spädbarns död i magen.. Detta satte igång en kamp i mig om att bli gravid igen.. Vilken frustration det är att inte lyckas.. Detta är fortfarande det enda jag tänker på.. Men kan ju säga att det har lugnat ner sig lite.. Inga tester inköpta denna månaden och visst vi lär inte bli gravida denna månaden heller.. Men nu känns det som om jag har lite lugn inom mig.. Kan bero på både kuratorn och att vi startat en utredning.. Jag vet dock inte vilket av det de är.. Men min önskan är ju att få gå ett gäng gånger till, till kuratorn.. Får se vad hon säger på Tisdag.. Jaja.. Har väl inte mycket mer att förtälja här inte.. Borde göra mig i ordning nu inför jobbet.. Ha de gott..

Dagen D 23/11-2010

Jaha då var denna dagen här.. Dagen då vårt första barn dödföddes.. Hur jobbigt som helst.. En underbar jobbar kompis följde med mig till minneslunden nu ikväll.. Visste att jag inte skulle palla.. Tårarna började bränna redan på parkeringen.. Sen när vi kom fram rann de som sjutton.. Tack än en gång för att du C följde med mig idag.. Tror inte det finns många här ute i vår värld som förstår hur detta är.. Denna saknad, sorg och förtvivlan man går runt med.. När ska den avta? Usch.. Annars idag har jag lämnat in vår bil på verkstaden, låset pajade ju i Söndags så det har varit lite klumpigt och låsa.. De ringde sen på em och sa att han fixat det.. Så nu kan man till o med låsa på förar sidan.. Inte illa de.. Men sen har de sbeställt en ny låscylinder för passagerar sidan funkar fortfarande dåligt.. Så om 2-3 veckor så är bilen så gott som ny.. Super gott det.. Nej nu har jag inget mer att förtälja här inte.. Natt..

22/11-2010

I morgon ska jag ner till minneslunden och sätta ett ljus för vårt barn.. Usch.. Jobbar kompis följer med mig tack o lov.. Vet inte alls hur jag kommer att reagera.. Har inte varit där sedan Julafton 2009.. Orkar inte.. Men i morgon är det ju 1 år sedan den lilla dödföddes i 20 grav. veckan.. Har varit ett tufft år.. Men jag och sambon bestämde oss för att vi behövde en ny start nu ett år efter så vi förlovade oss i lördags (20/11-10)har ju båda två tänkt på det ett tag men nu tog vi tag i saken.. Ska snart dra och jobba så jag får fortsätta i morgon.. Kan ju berätta lite om hur vår kväll i lördags såg ut..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0