Usch ja!!!

Ny månad.. Attans vad tiden bara försvinner iväg för oss.. Det är alltså MAJ nu!! Fattar det inte.. Men men..

Jaha vad har hänt sen sist så!! Inte så jävla mycket egentligen.. Ska in till sjukhuset och väga mig i morgon bitti tänkte jag. Hoppas de tar emot mig, men som jag förstod på kvinnan jag pratade med så var det bara att dyka upp när ja hade vägen förbi! Men i morgon tar jag mig dit. Är ju inte så ofta som man är där sjukhuset ligger precis!! Bara hoppas nu att vågen visar bra siffror!!!

Annat roligt som hänt, eller ja kommer att hända är att jag och sambon gifter oss nu i Augusti!! Ville inte skriva det innan då jag inte vet om bloggen är låst eller inte. Inbjudningskorten var inte skickade. Men nu har alla som ska ha dem fått dem. Alla blev glada tack och lov. Fick göra att det var inget de trodde, det kom som en chock. de trodde först att det var domboks bror och hans sambo som skulle gifta sig. Men ack vad de bedrog sig.. Ha ha..
Vi är Max 25 pers. Litet och intimt. Precis som vi vill ha det!! Det ska ske nere i sambons familjs sommarstuga! Den ligger precis vid vattnet och det kommer att vara så fint. Vi vill inte vara i kyrkan eller ha en präst som viger oss. Så detta blir alldeles perfekt!! Massa som ska ordnas nu bara!!

Jaja.. Nu får vän jag gå och knoppa. En ny dag i morgon..

Puss på er..


RSS 2.0