Spöken i skallen

har då vår hund. Hon total VÄGRADE gå upp för trappen nu i kväll. Var ju ett annat lurvigt i vägen tycker hon.  Mattan är tvunget att ligga på översta trappsteget annars går hon verkligen inte upp, men tydligen en som kommit på det och vill bråka lite med henne. Ja man får sig såna skratt här hemma så det är inte klokt.

Jag lovar. De är hur roliga som helst. Alltid en massa galna upptåg. Var bara tvungen att visa.




Nej dags att lägga sig.. Natti Natti på er alla..







Snart Januari slut!!!

Fattar ni!! Bara ett par dagar kvar av denna månaden ju! Hur gott som helst.. Segaste, tråkigaste månaden på hela året är snart förbi! Jag längtar verkligen! Helgen har spenderats mest hemma. Finns ju att göra här så att säga. Städa, fixa och dona. Sen i går var jag på "Blue"party hos lilla syster. Hudvårds saker som hon ska bli försäljare för. Finns många bra saker där kan jag lova. Väl där blev jag inbjuden på Tupperware party på Söndag.. Och klart att jag ska dit!! Me lova Tupperware. Idag har jag tänkt städa klart här. Ska köra min Farmor till Sköterskan med idag. Borde hänga upp nya gardiner med, har inte fått ner Julgardinerna ännu bara.. Illa, alla julsaker är borta så det är bara detta kvar.. Men tar längst tid att bli klar med ser det ut som. Det har snöat i natt. Jag VILL INTE ha mer snö nu, vill ju att det ska bli vår. Vår och sommar med sol och värme hade varit gott nu. Jaja inte mer att lägga till här inte. Ha en bra dag!!

Hmm

Ska se om det här med tidsinställda inlägg fungerar. Så när ni läser detta så är jag och simmar.. Nice!!! Skriver mer när jag kommer hem..

18/1-2011

Snart dags att dra till jobb. Ska ner och lämna hunden hos svärföräldrarna först. Eftersom jag jobbar natt så är hon där. Ska försöka komma iväg 15.30. Vi var ju på sjukhuset i går. Gick hur bra som helst tycker jag. Ska dit på en spolning av passagen som läkaren sa den 9/2. Samma dag som hundarna föddes för 3 år sedan. Sen om allt står rätt till där så ska vi börja på något som heter pergo. Hormonpreparat. Även om jag har ÄL så kanske vi behöver detta. Dessa piller ökar risken för tvillingar, det går från 1 på 80 människor till 1 på 10. Så chansen ökar ju till det. Jaja bara hoppas på att det fungerar. Skickade sms till lillasyster innan ang. simningen. Men hon fick se om hon kunde, fanns saker hon behövde få gjort innan söndag sa hon. Bara hoppas på att hon kan. Hade varit gott och få simma. Har väl inte så hemskt mycket att förtälja för er egentligen. Jo fatta vad underbart att det töar ute. Snön håller på att försvinna. Hur gott är inte det då.. Me LOVE att det försvinner.. Jaja, ha en underbar dag alla... Puss på er..

Jobb helg

är över nu. Så nu är man ledig fram till Tisdag eftermiddag. I morgon ska vi (jag o min sambo då) till CSK och träffa läkarna där. Lite spänd är man ju på vad de har att säga. Sen på kvällen kör Sambon, känns tråkigt men vad ska man göra. Har ju fått ha han hemma en vecka nu. Gott bara det ska ni veta. I bland känns det som om man ser har väldigt sällan. Och visst det gör man ju. Han är ju borta Måndag-Fredag i 3 veckor sedan hemma i 1 vecka. Visst man har ju chans att han kommer hem under en natt i veckan men ibland inte ens det. Usch ja. Men man ska kanske inte klaga vi har ju jobb i alla fall. Annars i veckan händer det inte så mycket. Jobb, jobb och åter jobb. Började simma med lilla syster i Onsdag så det kommer man att göra denna onsdagen med. Skönt och kommit i gång med det med faktiskt. Men vad som sker i helgen vet i sjutton. Får se vad som erbjuds. Söndagen ska jag till lillasyster på "Blue" party. Hon ska ju börja sälja detta så. Nej nu droppar jag detta för idag. Solsidan börjar ju om 45 min. Rolig serie det. Puss på er.

2011-01-13

Attans vad tiden rullar på snabbt. 13 januari alle redan. Snart är denna månaden med snart över. Fattar inte vart det tar vägen för oss. Jaja. Vi går mot ljusare tider i alla fall. Ett tag till men ändå. Snart är våren här sedan sommaren. Ska bli så najs. Får se om vi kommer över till Öland detta året. Vi har gett oss banne på det, men det återstår ju att se såklart. Har väl inte så hemskt mycket att förtälja för er där ute så det lär väl bara bli en massa svammel idag. Lillasyster och jag började simma i går. Hur skönt som helst, så det lär vi fortsätta med och kanske öka på ett par dagar, eller i alla fall en dag mer. Jobb som gäller nu i helgen. Både Lördag och Söndag. Dagpass. På måndag är det sjukhus besök som gäller. Får se vad doktorerna har att berätta. Sambon har varit hemma denna veckan. Gottit värre vill jag lova, hur fint var det inte att komma hem i Måndags från jobb och få mat, slippa laga själv. Likaså var det i Tisdags efter jobb. Kan inte ha det bättre. Får se om man har samma lyx i helgen när man jobbar. Hoppas gör jag. Syster och bror min har pratat om att vi ska ha en "syskon"träff en helg. Skickade en helg som passade oss (jag jobbar ju helger med) får se vad som tycks. Ska bli riktigt skoj tycker jag. Inte ofta man ser alla syskon (3 har jag) på samma gång. Så jag gillade ideen. Nej ni, nu ska jag gå o hämta mer kaffe, sen är det litta TV mys som gäller. Ha det gottans.

Bara måste..

Lägga in bild på våra underbart knasiga djur.. Första bilden är på katten.. Hon har då en enorm förkärlek till lådor i alla de former och storlekar.. Som ni ser så får hon knappt plats i denna men bara MÅSTE trycka sig ner i den.. Den andra är då på hunden.. Hon tror hon äger ALLT i vårt hem.. Till och med kattens leksaker.. Katten ligger bakom blomkrukan till vänster och är lite små sur på hunden.. Ha ha.. Kan ju säga så att det händer och fötter väldigt ofta att vi får ett par goda skratt av dessa söta varelser.. Detta var allt för idag.. Puss

Onsdag 5/1-11

Hmm vad konstigt det kändes att skriva.. Tänk att att är 2011 redan.. Vart har tiden tagit vägen.. Nästa vecka är sambon hemma.. Fast han kommer iofs redan i kväll men då jobbar ju jag.. Sen kör han i morgon kväll igen.. Jippi, jätte skoj.. Not!!! Men mina förhoppningar är att han kommer på fredag igen. På lördag ska vi ner och titta på Sölvesborgs revyn.. Hoppas den är lika bra iår.. Får se om vi ska käka ngt innan.. Som sagt , snart ska jag ner och jobba tills i morgon.. Får se om det händer och fötter ngt roligt idag.. Börjar 16.45 och slutar 9.30 i morgon bitti.. Då ska jag hem och pussa på min sambo innan han drar till GBG igen.. Viktisarna i morgon då.. Attans vad jag har gått upp.. Men nu är det nytt år och då tar vi nya tag.. Jag ska bli bättre på att äta sen ska jag och lilla syster börja simma med så då kan man väl komma ner några kilo.. Måste komma in i att börja äta igen, jag äter såå fruktat dåligt.. Men jag ska väl lyckas någon dag med det med.. Nej nu får jag ge hunden lite mat innan jag kör.. Ha det gott alla..

Tråk dag

är det verkligen idag.. Min älskade sambo körde i morse igen.. Kommer väl hem i morgon förhoppningsvis..Han är ledig nästa vecka tack o lov.. Jag och lilla syster skulle varit och simmat idag men så blev det inte. Gick in på simhallens hemsida och skulle kolla hur dags de öppnade, men såg att denna veckan hade de inga motionsbanor så vi fick snällt hoppa det.. Så idag får det bli en plock dag här hemma.. Var och ombesiktigade bilen innan, så nu är den fix och färdig för ett år.. Najs de.. Tittar ut genom fönstret här och ser att det är grått och disigt ute.. Kollade vädertjänsten innan och tydligen ska det snöa här idag, hela natten med.. Vill inte ha mer snö nu.. Jag vill ha vår.. hade varit gott med lite värma och ljus runt omkring oss.. Men det kommer väl i sinom tid.. Jobbat hela helgen som var nu, har därför inte blivit så mycket gjort här hemma som det skulle behövts.. Ska kanske ta tag i det idag då i stället för att sitta här och gnälla.. Jaja.. Uppdaterar en annan dag.. Puss alla....

2011: Allra första dagen..

på detta året.. Hemkommen för en stund sedan från jobbet.. Blev en bra kväll.. Satt uppe o kollade på raketerna, la sig sen och sov så gott så.. Sambon han är inte hemma ännu, han var o firade hos sina kompisar.. Får se när han dyker upp idag.. Katten har varit ensam här hemma men verkar ha överlevt tack o lov..Hon gick väl o la sig under sambons täcke som hon har för vana att göra nu för tiden.. Hunden är hos svärföräldrarna i Sölvesborg så jag tänkte passa på att städa här hemma när man är ensam.. Ville mest bara göra ett inlägg så här första dagen detta året.. Jobbar två nätter till denna helgen sen blir det en lugn vecka.. Så jag kanske har något mer vettigare att skriva sen.. Så ni får ha det så gott så länge..

RSS 2.0